Antena 3 CNN Timp liber Prinţul Charles susţine turismul românesc! Imagini din documentarul despre frumuseţile ţării noastre

Prinţul Charles susţine turismul românesc! Imagini din documentarul despre frumuseţile ţării noastre

Prinţul Charles face un gest impresionant pentru susţinerea turismului românesc. Moştenitorul tronului britanic este naratorul unui scurt documentar despre frumuseţile ţării noastre. Filmul, care scoate în evidență importanța patrimoniului cultural și a peisajelor României, a fost prezentat într-un eveniment special la Valea Zălanului

Prinţul Charles susţine turismul românesc! Imagini din documentarul despre frumuseţile ţării noastre
05 Aug 2020   •   11:50

Filmul a fost realizat chiar la cererea Prinţului Charles. Moştenitorul tronului britanic şi-a dorit să sprijine turismul românesc în această perioadă deosebit de dificilă, mai ales că el însuşi nu a putut să viziteze România În 2020, aşa cum are obiceiul să facă în fiecare an.

Textul mesajului a fost scris scris şi narat chiar de Alteţa Sa, iar imaginile au fost preluate din cunoscutul documentar Wild Carpathia.

''Acesta este momentul ca cetăţenii acestei ţări să îşi arate solidaritatea pentru industria turistică de aici, pentru hoteluri, restaurante, pentru milioanele de oameni, de la cei din salubrizare până la cei din industria alimentară, la şoferi, la manageri, pentru milioanele de loczri de muncă ce se bazează pe turism'', spune Charlie Ottley, producătorul britanic care a realizat documentarul „Wild Carpathia''.

Prinţul Charles a fost şi rămâne unul dintre susţinătorii conservării patrimoniului românesc.

Prin fundaţia pe care o patronează, moştenitorul coroanei britanice a promovat nennumărate proeicte de reabilitare a comorilor din trecutul nostru.

La evenimentul special la Valea Zălanului de ieri a fost prezentă şi Nadina Câmpean, care a transmis chiar de la una dintre proprietăţile Prinţului Charles.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close