Antena 3 CNN Timp liber Turism Ce să faci de Rusalii, dacă mergi în vacanță în Bușteni

Ce să faci de Rusalii, dacă mergi în vacanță în Bușteni

Ce să faci de Rusalii, dacă mergi în vacanță în Bușteni
21 Mai 2015   •   16:03
Cu pași repezi se apropie mini-vacanța în care este prăznuită Pogorârea Sfântului Duh. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru cele trei zile de concediu, îți propunem să te relaxezi în mijlocul naturii, în eleganta Villa Ermitage din Bușteni.

Activități antrenante și oferte imbatabile

”Capitala vacanțelor românești”, așa cum este supranumit orașul Bușteni, se laudă cu zeci de obiective turistice, locuri unde natura pare că îți vorbește, zone sfinte și o mulțime de localuri de noapte, asta dacă vrei să faci din noapte zi. Aflată pe platoul Palanca, în inima munților, la o aruncătură de băt de ”gura raiului”-Mănăstirea Caraiman, Villa Ermitage este oaza de relaxare a orașului. Nici bine nu te vei trezi că, vei fi ”îmbătat” de parfumul delicat al floricelelor atârnate de ferestrele vilei, de iarba proaspăt cosită, dar mai ales de preparatele tradiționale servite într-o maniera elegantă.

Pe cărările munților, ori în SPA

Dacă te pasionează drumețiile, te poți aventura pe cărările nebătute ale munților, spre Crucea Eroilor, de unde se văd cele mai frumoase panorame asupra orașului, ori spre Sfinx. În cadrul Villei Ermitage se organizează diverse plimbări, cu jeep-ul, sau trăsura, așa că nu îți va fi greu să alegi, cum să te distrezi. După o zi plină de aventuri, îți propunem o seară în tihnă, în cadrul SPA-ului, unde vei avea de ales din jacuzzi-ul cu apă sărată de Praid, sauna cu infraroșii sau fotoliul de masaj.

Pentru un astfel de sejur, nu vei plăti mai mult de 325 de lei, iar cele trei nopți de cazare vor fi exact așa cum ai visat. Asta pentru că, la Villa Ermitage pachetele sunt gândite special pentru ca turiștii să se poată relaxa la prețuri mai mult decât accesibile. Iar dacă tot nu te-am convins, află că la acest pachet se adaugă și Bonuri de Masă în valoare de 200 ron / sejur /camera.

 

Sejur Rusalii Bușteni 

Villa Ermitage- tarif 325 ron/persoană, 3 nopți de cazare cu mic dejun în cameră DB, bonuri de Masa in valoare de 200 ron, reducere specială pentru SPA- 25 de lei. Detalii pe www.villaermitage.ro

 

Mădălina Isar

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close