Antena 3 CNN Timp liber Turism Cuplu de turiști britanici, despre mâncarea din România: "Mai bună decât în toate locurile unde am fost"

Cuplu de turiști britanici, despre mâncarea din România: "Mai bună decât în toate locurile unde am fost"

Doi turiști din Marea Britanie, pasionați de călătorii, au rămas impresionați de mâncarea din România, după ce au petrecut trei săptămâni la noi în țară.

Cuplu de turiști britanici, despre mâncarea din România: "Mai bună decât în toate locurile unde am fost"
Sursa foto: Youtube/ Ryss and Shaun
de Mia Lungu    |    15 Iul 2023   •   22:01

Maryssa și Shaun Gray au vizitat mai multe locuri din România și au rămas extrem de impresionați de preparatele din țara noastră.

Cei doi au fost cazați și la Conacul Grigorescu din Buzău, unde, spun ei, "mâncarea este autentică și delicioasă, mai bună decât în toate locurile în care am fost până acum", povestește Shaun.

Cuplul a ajuns și în București, unde au încercat celebrii mititei din Piața Obor.

"Micii sunt excelenți și merg perfect cu o bere românească", a spus Maryssa.

Citește și: Suma plătită de un român pentru două șezlonguri, pe o ”plăjuță” din Italia: "Stai să-mi adun falca de pe jos"

"Ne-am îndrăgostit mult de România și am întâlnit mulți oameni drăguți, iar mâncarea a fost uimitoare. Atât de plăcut a fost, încât ne doream să nu mai plecăm din România", adaugă Shaun.

Filmările realizate în România, postate de Maryssa și Shaun pe platformele sociale, au strâns, în doar câteva săptămâni, zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii apreciative.

Cei doi călătoresc în lume din ianuarie 2022, iar în acest an au început un tur al Europei.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close