Antena 3 CNN Timp liber Turism Tunisia, o destinaţie ideală pentru o vacanţă de vis din mai până în octombrie

Tunisia, o destinaţie ideală pentru o vacanţă de vis din mai până în octombrie

Tunisia a devenit una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor, numărul rezervărilor din 2024 fiind de şase ori mai mare decât anul trecut. Fie că sunt atraşi de plajele cu nisip fin sau de plimbările prin oazele din deşert, românii ajung în număr record în Tunisia în acest an.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   10:07

Tunisia, țara cu o istorie bogată și un peisaj divers, își așteaptă vizitatorii cu o gamă variată de atracții. Fie că este vorba despre seturile pentru Star Wars, care încântă imaginația în mijlocul deșertului Sahara, fie despre plimbările palpitante în Oaza Chebika, cu apa sa miraculoasă ce izvorăște din inima pustietății, această țară nord-africană nu încetează să uimească.

”Sezonul va începe de la sfârșitul lui mai și va continua până în ultima zi a lunii octombrie să zboruri săptămânale, pachete de șapte nopți care vor avea toate incluse transportul cu avionul, transferurile de la aeroport la hotel, invers și fiecare turist ce hotel își alege, cu ce formă de masă doresc”, a declarat Luminița Meseșan, manager de destinație agenție turistică.

Zonele turistice de plajă, precum Sousse, Port El Kantaoui, Hammamet sau Yasmine Hammamet, te întâmpină cu hoteluri construite pe nisipul fin, cu ieșire directă la mare și servicii all-inclusive, perfecte pentru cei ce caută relaxarea la soare și bălăceală în apele cristaline ale Mediteranei.

Dar Tunisia nu este doar o destinație de vară. Cu temperaturi plăcute și soare generos, chiar și în luna octombrie, țara oferă o gamă variată de atracții și în afara sezonului estival.

De la circuitul turistic ce te va purta prin istorie și cultură, însoțit de ghizi locali, până la vacanțele de revelion, Tunisia îți deschide ușile către aventuri inedite în orice moment al anului, iar cei care ajung acolo rămân fascinați de tot ceea ce oferă Tunisia.

”Am vrut să facem o altă experiență din vacanță. Ne simțim foarte bine, recomandăm cu drag”, spune un turist.

Pentru cei pasionați de istorie și arheologie, Tunisia este un adevărat paradis. Fenicienii, romanii și otomanii au lăsat o amprentă profundă în aceste meleaguri, iar numeroasele situri arheologice, unele incluse în Patrimoniul UNESCO, așteaptă să fie descoperite și explore.

În ceea ce privește prețurile de cazare, la un hotel de patru stele, cu mic dejun, pachetul pentru o persoană va fi în jur de 550 euro cu toate mesele incluse. La ultra all inclusive, tarifele vor depăși puțin 1.000 euro.

×
Subiecte în articol: Tunisia destinatie de vacanta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close