Antena 3 CNN Timp liber Turism Veste bună pentru români! Oraşul din ţară unde oamenii vor primi gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului

Veste bună pentru români! Oraşul din ţară unde oamenii vor primi gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului

Oradea îşi întâmpină turiştii cu beneficii şi gratuităţi, pentru al treilea an la rând. Cei care se cazează cel puţin două nopţi consecutive în oraş pot merge gratuit cu transportul în comun şi pot intra la muzee fără să plătească bilet. În plus, sunt tot felul de reduceri la cafenele şi restaurante.

Veste bună pentru români! Oraşul din ţară unde oamenii vor primi gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Apr 2022   •   15:31

Transport şi acces gratuit la obiectivele culturale şi turistice, dar şi reduceri de 10% la cafenele şi restaurante. Sunt principalele facilităţi de care se pot bucura turiştii care vizitează Oradea în această perioadă.

"Reluăm această campanie de gratuităţi pentru că am avut mare succes cu ea spunem noi şi pratic constă într-o serie de beneficii pe care turistul care vine în Oradea şi se cazează minim două nopţi le are la dispoziţie", a spus Alina Toie, director general Visit Oradea.

Cei care vor să beneficieze de reduceri trebuie să solicite codul unic de înregistrare doar la unitățile de cazare din Oradea.

"În primul rând se înregistrează pe o platformă cu ajutorul nostru şi după care, din câte ştiu eu primesc un cod pe telefon şi cu acel cod pot să acceseze tot felul de servicii prin oraş", spune Romeo Ionescu, managerul unui hotel din Oradea.

Campania intitulată "Oradea cu drag" va începe pe data de 15 aprilie și va fi valabilă pănâ pe 31 decembrie 2022. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close