Antena 3 CNN Ziua Națională Oferte speciale pentru românii care vor să îşi petreacă vacanţa în Grecia

Oferte speciale pentru românii care vor să îşi petreacă vacanţa în Grecia

Antena 3 sărbăroreşte Ziua Naţională a Greciei. Cosmin Vasile, reprezentantul unei agenţii de turism din România, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre ofertele speciale pentru românii care vor să aibă o vacanţă de neuitat în destinaţiile exotice de pe teritoriul elen.

Oferte speciale pentru românii care vor să îşi petreacă vacanţa în Grecia
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    25 Mar 2022   •   10:11

România ocupă una dintre primele poziții în ceea ce privește turismul în Grecia cu propriul automobil.

Grecii iubesc turiștii români pentru că au un nivel economic și educațional ridicat, aleg cazare de 3 și 4 stele, în regim all inclusive și ultra all inclusive. De asemenea, vin în familie și consumă mai multe produse și servicii decât alte categorii de vizitatori.

Românii preferă în principal Halkidiki, Kavala și Thassos, dar merg şi spre alte zone ale Greciei cum ar fi Creta, Rodos, Insulele Ionice şi Insulele Ciclade.

Cosmin Vasile, reprezentantul unei agenţii de turism din România, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre ofertele speciale pentru românii care vor să aibă o vacanţă de neuitat în destinaţiile exotice de pe teritoriul elen.

Preţuri de la 129 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi

"Ofertele pentru Grecia anul acesta sunt cu atât mai importante, cu reduceri mult mai mari şi cu oferte mult mai speciale. Sunt tarife bune pe care le avem atât pentru programele de Paşte, cât şi mai departe, pentru programele de vară de anul acesta, cu tarife începând de la 129 de euro de persoană, un sejur de şapte nopţi în insula Evia, cu demipensiune. Destinaţiile mai exclusiviste, cum ar fi Pelion sau Skiathos încep de la 230 de euro de persoană, pentru un sejur de şapte nopţi. Sunt destinaţii la mare căutare din partea turiştilor noştri.

Agenţia Hello Holidays vine cu astfel de oferte şi cu vacanţe în Grecia, încă de acum 15 ani de când ne-am lansat pe piaţă. Grecia rămâne pentru noi destinaţia de suflet şi este o destinaţie în care, întotdeauna poţi să mergi şi să descoperi lucruri noi, destinaţii noi, practic tot ceea ce îţi oferă locul, sentimentele pe care le trăieşti acolo, pentru atmosfera pe care o ai atunci când ajungi în Grecia, pentru tradiţiile pe care le avem acolo, atât de Paşte, cât şi tot ceea ce se organizează vara, de la petreceri, la felul în care îţi poţi petrecere timpul liber, la felul în care poţi plimba şi vizita obiectivele de acolo.

Topul destinațiilor din Grecia preferate de români

Sunt multe destinaţii în Grecia pe care noi, Hello Holidays le acoperim prin ofertele pe care le avem. Destinaţiile principale sunt la Marea Egee, zona Halkidiki, Thasos, Riviera Olimpului, Evia, dar şi destinaţii din zona Mării Mediterane şi Marea Ionică", a spus Cosmin Vasile..

Sectorul turismului din Grecia, crucial pentru economia ţării, a fost afectat de criza sanitară, în condiţiile în care acesta este responsabil pentru aproximativ 20% din Produsul Intern Brut, iar în domeniu lucrează un angajat din cinci.

Anul trecut a avut o revenire spectaculoasă, cu o creştere de 79,2% faţă de perioada similară din 2020. 

×
Subiecte în articol: zi naţională Grecia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close