Antena 3 CNN Actualitate Cei trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident în drum spre casă, au fost înmormântaţi

Cei trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident în drum spre casă, au fost înmormântaţi

Cei trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident în drum spre casă, au fost înmormântaţi
20 Noi 2015   •   00:27

Au luptat împreună pentru victorie, în faţa suporterilor. Iar astăzi au plecat pentru totdeauna, în aplauzele celor dragi. Cei trei tineri handbalişti care s-au stins, pe şosea, în drum spre casă, au fost înmormântaţi.

Pentru destinele frante în accident au plâns până şi feţele bisericeşti.

Ultimele aplauze pentru căpitan. Pentru forţa cu care trăgea după el o echipă întreagă. Un adio demn de un campion. El a fost Daniel Manda. Daniel şi-a înmormântat tatăl acum câţiva ani. A fost prima mare încercare a vieţii lui. Pasiunea pentru handbal l-a ajutat s-o depăşească.

De ziua ei, iubita lui Daniel l-a condus spre mormânt. Înainte să plece în deplasare i-a promis că-i va aduce un braţ de trandafiri. În drum spre casă, un camion a spulberat microbuzul echipei din Târgovişte.

Cei trei tineri handbalişti ai CSU Târgovişte şi-au pierdut viaţa pe loc, în accident. Câţiva coechipieri şi antrenorul echipei sunt în continuare internaţi, în Capitală.
Sursa: Observator

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close