Antena 3 CNN Actualitate A apărut o nouă înregistrare cu românul răpit în Burkina Faso

A apărut o nouă înregistrare cu românul răpit în Burkina Faso

A apărut o nouă înregistrare cu românul răpit în Burkina Faso
Sursa foto: Foto: tractors.pk
30 Aug 2015   •   08:48

Un filmuleţ în care apare românul răpit în Burkina Faso, Iulian Gherguţ, a fost făcut public. Românul este înconjurat de militanţi ai grupării Al Murabitun, iar în nmesajul pe care îl transmite face apel la familie şi la statul român să înceapă negocierile cu cei care l-au răpit. 

 
Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.
 
 
"Înainte de orice, repsonsabilitatea principală este a companiei care l-a angajat pe Iulian Gherguţ. În momentul în care mergi să lucrezi în zone periculoase, firma care te angajează te pune să semnezi şi un contract de asigurare pentru astfel de situaţii. Zona este cunoscută în întreaga lume ca fiind periculoasă, deci cine merge acolo îşi asumă toate riscurile. Sigur, asta nu pune în paranteză eforturile MAE şi SIE pentru eliberarea acestuia. Din păcate, paradisul organizaţiilor fundamentalist islamice fac din zona Africii una foarte periculoasă."
 
"Eforturl autorităţilor române nu par să fi dat rezultate. Noi aşteptăm un ajutor consistent din partea Franţei, care au o influenţă masivă în zona aceasta. E un efort comun care trebuie făcut de angajator şi autorităţi", a adăugat Radu Tudor. 
 

×
Subiecte în articol: roman stat inregistrare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close