x close

Fii alături de noi!

Accident sinistru în Argeş

de D.G.   •   02 Ian 2016   •   14:50
Mort în Italia, un român nu a ajuns acasă nici măcar pentru înmormântare.  Dricul ce ar fi trebuit să ducă trupul neînsufleţit în Călăraşi a făcut accident în Argeş. 

Maşina mortuară venea tocmai din Sicilia. Mortul era un român în vârstă de 55 de ani care şi-a pierdut viaţa după o boală cruntă. Omul s-a stins în ultima zi a lui 2015, iar acum era dus spre casă de către cocubina lui cu care lucrase în Italia. 

Drumul s-a oprit la intrarea în Piteşti acolo unde şoferul, un italian a adormit şi a ajuns într-un cap de pod.
Din maşina făcută zob a mai putut ieşi doar el.

Pe locul din dreapta stătea văduva celui al cărui trup era dus spre înhumare.  Dricul a lovit capul de pod chiar cu partea dreaptă , acolo unde românca a rămas încarcerată.

Văduva a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Piteşti şi operată de urgenţă la ambele picioare. Şoferul a ajuns şi el tot la spital. Pompierii au fost nevoiţi apoi să descarcereze şi partea spate a dricului pentru a scoate sicriul.

O maşină a unei firme de pompe funebre din Piteşti a preluat mortul pentru a-l duce la destinaţie. Şoferului italian i se va face dosar penal în România pentru vătămare din culpă.


poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati