Antena 3 CNN Actualitate Adolescentă violată după ce a fugit din spitalul de psihiatrie. Fata a avut mai multe tentative de suicid

Adolescentă violată după ce a fugit din spitalul de psihiatrie. Fata a avut mai multe tentative de suicid

Adolescentă violată după ce a fugit din spitalul de psihiatrie. Fata a avut mai multe tentative de suicid
Sursa foto: Foto: youthworker.com
05 Oct 2015   •   20:55

O copilă de 15 ani, care a fugit din spitalul de psihiatrie de la Socola ar fi fost luată de pe stradă şi violată de un individ care i-ar putea fi tată. Fata a avut mai multe tentative de suicid şi era în spital pentru o expertiză psihiatrică.

Violul ar fi avut loc în casa bărbatului, după ce copila a fost forţată să bea şi alcool. Doi prieteni ai agresorului ar fi imobilizat-o în timp ce era abuzată.

Adolescenta a fugit noaptea, pe geam. Poliţia a intrat pe fir şi face acum anchetă.

De trei ori a încercat tânăra să-şi pună capăt zilelor. Are 15 ani, dar vorbeşte ca un copil timorat, cu multe traume, din trecut. După ultima tentativă, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de la Socola. De acolo a fugit în urmă cu trei săptămâni. Agresorul a văzut-o pe stradă. A luat-o în maşină şi a dus-o mai întâi pe un câmp. Alina a povestit că a bătut-o iar apoi, a dus-o la el acasă. Acolo ar fi fost abuzată în timp ce doi prieteni ai bărbatului au ţinut-o de picioare şi de mâini şi au obligat-o să bea alcool.

A scăpat abia după ce bărbatul şi prietenii lui au adormit. A sărit pe geam. A ajuns la un vecin care a anunţat poliţia. Atunci au aflat şi părinţii Alinei ce s-a întâmplat.

Poliţia face deocamdată cercetări pentru act sexual cu un minor. Părinţii Alinei povestesc că mătuşa agresorului a venit să-i determine să renunţe la plângere. Le-ar fi spus că bărbatul e gata chiar şi să o ceară în căsătorie.

Psihologii spun că Alina va avea nevoie de suportul celor din jur, dar şi al specialiştilor pentru ca viaţa ei să nu rămână blocată între pereţii unui spital de psihiatrie.

×
Subiecte în articol: violata
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close