Antena 3 CNN Actualitate Cultură Programul Târgului internațional de carte și muzică „Libris Braşov”

Programul Târgului internațional de carte și muzică „Libris Braşov”

Programul Târgului internațional de carte și muzică „Libris Braşov”
de S.T.    |    27 Mar 2017   •   16:09

Asociaţia Culturală „Libris Braşov” organizează în perioada 30 MARTIE – 2 APRILIE 2017 la BRAŞOV BUSINESS PARK cea de-a XIV-a ediție a TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ – LIBRIS BRAȘOV.

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris Brașov a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică,  poezie, dezbateri, sesiuni de autografe și întâlniri memorabile pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

OFERTA VARIATĂ și PROMOȚII GENEROASE - peste 60 de standuri cu cărți din diverse domenii: literatură universală și română, științe umaniste și politice, terapie familială și de cuplu, dezvoltare personală, sănătate și nutriție, business, cărți pentru copii și carte școlară, științe economice, limbi străine, religie, spiritualitate, cărți în limbi străine etc.; case de discuri; jocuri de societate și expoziții de artă.

EVENIMENTE CULTURALE:

După deschiderea oficială a târgului (joi 30 martie ora 12.00) va fi lansată Revista literară Libris, revista editată sub egida Uniunii Scriitorilor din România.

Gama evenimentelor este extrem de variată și cuprinde lansări de cărți de genuri diverse, de la autori consacrați precum Aurora Liiceanu, Savatie Baștovoi, Varujan Vosganian, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu Bran, Cristian Tudor Popescu, Marius Oprea, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Doru Munteanu, Ion Popescu Topolog, Valeriu Pănoiu, dar și la debut: Nicole Duțu, Marius Albert Neguț, Cristina Podoreanu, Eliza Mazilu; cărți pentru copii (Dana Predu, Sorina Bascoveanu); la care se adaugă cărțile semnate de cadrele universitare de la Facultatea de Litere și cea de Psihologie și Științele Educației ale Universității Transilvania, cu care suntem parteneri.

În cadrul târgului vor fi organizate mult așteptatele conferinţe dedicate filosofiei, istoriei, dezvoltării personale şi spirituale, religiei susținute de Părintele Constantin Necula, Dumitru Constantin Dulcan, Ioan-Aurel Pop și Ioan Bolovan, Niculina Gheorghiță, Maria Timuc, Nicolae Băciuț, Alexandru Ojică.

Vezi AICI programul Târgului internațional de carte și muzică „Libris Braşov”

 

          

 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close