Antena 3 CNN Actualitate Interviu document cu Mircea Albulescu: Aveți grijă că vă iubesc și vă prețuiesc mai mult decât mă prețuiți Dumneavoastră pe mine!

Interviu document cu Mircea Albulescu: Aveți grijă că vă iubesc și vă prețuiesc mai mult decât mă prețuiți Dumneavoastră pe mine!

Interviu document cu Mircea Albulescu: Aveți grijă că vă iubesc și vă prețuiesc mai mult decât mă prețuiți Dumneavoastră pe mine!
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
08 Apr 2016   •   10:45

Realizatoarea emisiunii Previziunile Zilei, Sabina Iosub, a realizat un interviu, în urmă cu un an, cu actorul Mircea Albulescu.

Interviul a fost publicat în Jurnalul Național.

“Când l-am întâlnit mă aştepta în pragul uşii zâmbindu-mi şi privindu-mă cu ochii unui bunic ce-şi revede nepoata. “Intră, buna mea”, mi-a zis. Ne-am aşezat în biroul cu vedere la bulevardul care defineşte Capitala şi am început să vorbim supravegheați de fotografiile a 3 generații de Albulești. Și nu e chiar uşor să vorbeşti pe terenul “adversarului” care are în spate, la propriu prin fotografii, nu doar o familie puternică, dar şi galeria personajelor cărora le-a dat viaţă pe scenă sau prietenii de-o viaţă. Monştri sacri, unul și unul. Cine n-are emoții vorbind cu Mircea Albulescu supravegheat de Danton sau Amza Pellea, minte! Și totuși, pentru Mircea Albulescu, toți suntem “bunii” lui, iar vorba lui caldă transformă fiecare răspuns într-o poveste pe care nu te saturi să o asculți.”

Sabina Iosub: Pentru început vreau să știu cum e înapoi pe scenă…
Mircea Albulescu: Nu știu cum e înapoi pe scenă. Mărturisesc asta pentru că nu am părăsit niciodată scena. Doar la începutul acestui an când am fost la Timișoara și unde. mă rog, timp de o lună, o lună și ceva, din motive independente de voința mea a trebuit să stau prin spitale.Dar încolo, o nimica toată. Totul e prefect, suntem aici.

Citește interviul integral pe jurnalul.ro

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close