Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostă agentă SRI, candidat la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri

Fostă agentă SRI, candidat la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri

Fostă agentă SRI, candidat la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Aug 2016   •   13:29

Judecătorul Lavinia Nicoleta Coțofană a fost timp de 11 ani ofițer SRI, după care a intrat în magistratură, iar acum candidează pentru un loc în CSM.

Ea are o declaratie de avere impresionanta, împreună cu soțul său, condamnat pentru evaziune fiscală:

Bijuterii 248.000 de euro (inel platină 70.000 de euro)

Lexus 600 hL - 130.000 de euro

Honda CRV - 40.000 de euro C

onturi bancare: peste 600.000 de lei

Trei arme

Două case, două spaţii comerciale, două garsoniere, terenuri

”Averea mea e dobândită legal. Femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri. Mi-au făcut cadouri bărbații, apoi soțul meu. Eu nu am ascuns nimic. Poate sunt unii care nu-și trec averea pe declarație. Eu nu cred că un judecător bun trebuie să fie sărac. Eu am moștenit ce am sau am primit cadouri, cum v-am spus, în perioada în care am fost ofițer SRI. Soțul meu este la a patra căsătorie, a avut partaje, așa că bunurile declarate sunt ale mele. Mă tot atacă lumea că ba cu faptul că am fost ofițer SRI, ba că soțul meu a fost condamnat la patru ani cu suspendare pentru evaziune fiscală. După condamnarea soțului meu mi s-a sugerat să divorțez de formă. Nu vreau, pentru că nu cred în vinovăția soțului meu și de altfel am promovat o cale extraordinară de atac” a explicat judecătorul Lavinia Nicoleta Coțofană.

×
Subiecte în articol: CSM candidat judecator
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close