Antena 3 CNN Actualitate LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelușilor din Argeș. Medicii țin partea managerului - o mamă face acuzații grave, în direct

LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelușilor din Argeș. Medicii țin partea managerului - o mamă face acuzații grave, în direct

LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelușilor din Argeș. Medicii țin partea managerului - o mamă face acuzații grave, în direct
25 Feb 2016   •   20:14

Revoltă împotriva guvernului tehnocrat. O mână de medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitești  îi cer explicații ministrului Sănătății după ce acesta a cerut demisia managerului unității sanitare ca urmare a tragediei cu bebelușii. 

Acest conflict a fost unul dintre subiectele ediției de joi a emisiuni ''La ordinea zilei'', unde o parte dintre medicii de la Pitești au explicat, în direct de la Spitalul de Pediatrie Pitești, de ce nu ar trebui ca directorul unității medicale, doctorul Vasile Stan, să-și dea demisia de onoare.

Medicul primar pediatru Dana Toader, totodată și director medical al unității medicale, a afirmat că nu se pune probleme vreunei demisii pentru că nu vede niciun argument în acest sens.

''Nu văd care este legătura între această epidemie și demisia noastră, dacă asta rezolvă ecuația aceasta, cu cel mai mare drag renunțăm'', a spus dr. Dana Toader.

Medicul a explicat cum s-au petrecut lucrurile în cazul celor 3 copii decedați care au trecut prim mâna cadrelor medicale de acolo.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close