Antena 3 CNN Actualitate Locale Circulaţia pe DN2 a fost închisă

Circulaţia pe DN2 a fost închisă

Circulaţia pe DN2 a fost închisă
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Ian 2016   •   15:06
Circulaţia pe DN 2 (E 85), cel mai important drum naţional care tranzitează Buzăul şi care face legătura cu Capitala, dar şi cu Moldova, a fost închisă, duminică după-amiază, şi spre judeţul Vrancea, după ce în cursul dimineţii fusese oprit traficul pe tronsonul spre Ialomiţa, din cauza viscolului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, în jurul orei 13.00, s-a luat decizia închiderii circulaţiei pe DN 2 (E 85) de la Buzău până la limita cu judeţul Vrancea. 
 
Spre Ialomiţa, traficul fusese închis pe DN 2 încă de duminică dimineaţă, astfel că acum şoseaua europeană este închisă în totalitate pe raza judeţului Buzău. 
Conform sursei citate, decizia a fost luată în condiţiile în care drumarii nu pot acţiona din cauza viscolului puternic. 
În judeţul Buzău, circulaţia este închisă de duminică dimineaţă pe DN 2B, între localităţile Spătaru şi Buzău, DN 2, între localităţile de la limita cu judeţul Ialomiţa şi Han Ţintă, DN 2C între Costeşti - limita cu judeţul Ialomiţa, DN 22 între Râmnicu Sărat - limita cu judeţul Brăila. 
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close