x close

Fii alături de noi!

Un deţinut a comandat, din spatele gratiilor, un atac la locuinţa soţiei sale

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:23
Un deţinut condamnat pentru omor a comandat un atac asupra soţiei sale, chiar de după gratii. Din primele informaţii, trei fosti colegi de celula ar fi pus planul în aplicare şi au încercat să incendieze apartamentul femeii. 
 
Bărbatul de 34 de ani se află în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru tâlhărie şi omor. Din închisoare, ar fi instigat trei tineri din Hunedoara să incendieze apartamentul fostului socru, unde locuia şi soţia lui, care l-ar fi părăsit de curând.
 
Bărbatul ar fi încercat, astfel, să o intimideze să se întoarcă la el. 
 
Cei trei tineri erau foşti colegi de închisoare cu bărbatul şi, după comiterea atacului, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati