x close

Fii alături de noi!

Un deţinut a comandat, din spatele gratiilor, un atac la locuinţa soţiei sale

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:23
Un deţinut condamnat pentru omor a comandat un atac asupra soţiei sale, chiar de după gratii. Din primele informaţii, trei fosti colegi de celula ar fi pus planul în aplicare şi au încercat să incendieze apartamentul femeii. 
 
Bărbatul de 34 de ani se află în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru tâlhărie şi omor. Din închisoare, ar fi instigat trei tineri din Hunedoara să incendieze apartamentul fostului socru, unde locuia şi soţia lui, care l-ar fi părăsit de curând.
 
Bărbatul ar fi încercat, astfel, să o intimideze să se întoarcă la el. 
 
Cei trei tineri erau foşti colegi de închisoare cu bărbatul şi, după comiterea atacului, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 
 
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati