x close

Fii alături de noi!

Un deţinut a comandat, din spatele gratiilor, un atac la locuinţa soţiei sale

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   09:23
Un deţinut condamnat pentru omor a comandat un atac asupra soţiei sale, chiar de după gratii. Din primele informaţii, trei fosti colegi de celula ar fi pus planul în aplicare şi au încercat să incendieze apartamentul femeii. 
 
Bărbatul de 34 de ani se află în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru tâlhărie şi omor. Din închisoare, ar fi instigat trei tineri din Hunedoara să incendieze apartamentul fostului socru, unde locuia şi soţia lui, care l-ar fi părăsit de curând.
 
Bărbatul ar fi încercat, astfel, să o intimideze să se întoarcă la el. 
 
Cei trei tineri erau foşti colegi de închisoare cu bărbatul şi, după comiterea atacului, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 
 
poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati