Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Părinții sunt șocați

Tragedie în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Părinții sunt șocați

Un tânăr de 18 ani din Mioveni a fost găsit fără suflare în această seară în camera sa. Băiatul s-a plâns că se simte obosit.

Tragedie în Argeș! Un tânăr de 18 ani a fost găsit mort în camera lui. Părinții sunt șocați
Sursa foto: Facebook | ISU București
de Ioana Mircea    |    Mariana Zaharia    |    15 Mar 2023   •   23:32

Un adolescent în vârstă de doar 18 ani, din Mioveni, județul Argeș, a fost descoperit fără suflare în această seară, în camera lui. Tatăl său a fost cel care l-a găsit și care a sunat imediat la ambulanță. Din păcate, însă, medicii au putut doar să constate decesul.

Tânărul era elev în clasa a douăsprezecea și ieri nu a mers la cursuri. Este săptămâna cu activități ecologice și băiatul a spus ca preferă să stea acasă, mai ales că în câteva luni urmează Bacalaureatul, iar acesta avea nevoie de timp să învețe.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort pe malul unui pârâu din Argeș

Părinții au mers la serviciu astăzi, iar tatăl a fost cel care a descoperit tragedia pentru că a ajuns primul acasă. Deocamdată nu există urmă care sa îi ducă pe polițiștii la varianta unei sinucideri.

Pare, mai degrabă, spun anchetatorii, că băiatul ar fi murit in somn. Nu era cunoscut cu vreo problemă de sănătate, dar de ceva timp s-ar fi plâns că se simte obosit.

Medicii legişti vor stabili cauza decesului în urma necropsiei. Deocamdată, anchetatorii nu au putut obține multe informații de la familie pentru ca părintii erau în stare de șoc. Tânărul era mezinul familiei cu doi copii.

×
Subiecte în articol: Mioveni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close