Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiţiei, prima reacție după clasarea dosarului OUG 13: „Păcat că a durat atât de mult”

Ministrul Justiţiei, prima reacție după clasarea dosarului OUG 13: „Păcat că a durat atât de mult”

Ministrul Justiţiei, prima reacție după clasarea dosarului OUG 13: „Păcat că a durat atât de mult”
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2017   •   09:15

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat marţi că decizia de clasare a dosarului privind Ordonanța 13 era "necesară şi firească", scrie Agerpres.

"Decizia de clasare era necesară şi firească. Amintiţi-vă că la sfârşit de martie, început de aprilie eu spuneam (...) că procurorul nu poate continua cercetările împotriva deciziei Curţii Constituţionale şi soluţia de clasare este cât se poate de firească, (...) păcat că a durat atât de mult", a declarat Tudorel Toader la intrarea în CSM, întrebat cum comentează decizia de clasare a dosarului privind OUG 13. 

Parchetul General invocă, în motivarea soluţiei de clasare a dosarului privind OUG 13, considerente care apar în decizia Curţii Constituţionale a României pronunţată în urma sesizării privind existenţa unui conflict juridic de natură constituţională dintre Guvernul României şi DNA, arătând că aspectele sesizate "nu pot face obiectul activităţii de cercetare penală". 

×
Subiecte în articol: tudorel toader ministrul Justitiei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close