Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei, în Dosarul Microsoft

Numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei, în Dosarul Microsoft

Numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei, în Dosarul Microsoft
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Ian 2015   •   12:47

În dosarul Microsoft apare şi numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei şi un apropiat al lui Traian Băsescu.

Procurorii scriu în rechizitoriu că Dan Andronic ar fi primit bani de la Nicolae Dumitru, zis Niro, din mita luată în dosarul Microsoft.

De altfel, într-un interviu recent acordat lui Dan Andronic, şeful SRI a recunoscut că serviciul pe care îl conduce are agenţi acoperiţi în presă.

Anchetatorii arată în rechizitoriu că peste 7,6 milioane de dolari din mita din dosarul Microsoft au intrat în conturile unei firme deţinute de Nicolae Dumitru Niro. Procurorii spun că societatea a fost special infiinţată de Niro pentru a rula banii şi să facă presiune asupra autorităţilor.
 
O parte dintre sumele transferate în firma Running Total Grup deţinută de Niro ar fi fost apoi direcţionată spre o societate deţinută de Dan Andronic. 
 
Dan Andronic mai are de încasat încă 6,2 milioane de lei împreună cu soţia sa şi în dosarul de insolvenţă a editurii Evenimentul zilei, Capital SRL şi B1 Tv Channel. 




×
Subiecte în articol: Dan Andronic microsoft dosar microsoft
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close