Antena 3 CNN Actualitate Religie Fenomen inexplicabil într-o biserică din România! Ce se întamplă cu toți cei care intră aici

Fenomen inexplicabil într-o biserică din România! Ce se întamplă cu toți cei care intră aici

Fenomen inexplicabil într-o biserică din România! Ce se întamplă cu toți cei care intră aici
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Aug 2018   •   21:34

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos.

Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de minuni, tamaduieste bolile, aduce liniste sufleteasca celor care cred in puterea ei.

Giurgiuvenii si nu numai, stiu ca in acest lacas sfant se afla icoana care plange cu lacrimi de mir. Aici vin femei vaduve si parinti cu copii bolnavi. Se roaga la icoana, se inchina, spun rugaciuni si aprind lumanari.

Povestile despre icoana sunt multe, dar una stiuta si povestita este cea mai impresionanta. In urma unui vis, un tanar din satul giurgiuvean Letca Noua a gasit o icoana veche de 200 de ani.

Pana nu demult era un tanar oarecare, insa acum este considerat omul lui Dumnezeu. Baiatul a avut un vis. Se facea ca un batran in straie albe il indruma catre Icoana Sfanta spunandu-i ca aceasta nu va fi gasita decat de cel cu sufletul curat si cu credinta cea mai mare in Dumnezeu. Dimineata tanarul nu stia ce sa creada: fusese vis sau realitate.

Dar visul din spusele celor care sunt acolo zi de zi s-a dovedit a fi realitate. Micuta biserica de piatra din Letca Noua a fost construita in 1867 de mitropolitul Nifon, care avea pamanturi in aceasta zona. De cand icoana plange, aici se tine in fiecare zi, la ora 18:00, acatistul Mantuitorului, iar la miezul noptii paraclisul Maicii Domnului.

In fiecare vineri are loc o slujba importanta, Sfantul Maslu, care inseamna dezlegarea trupului si a sufletului de tot ce e rau. Se spune ca in timpul zilei se face rugaciunea de argint, spre seara e cea de aur, iar la miezul noptii are loc rugaciunea de diamant. Preotul spune ca fiecare se vindeca dupa cat de puternica este credinta sa in Dumnezeu.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close