Antena 3 CNN Actualitate Religie Înălțarea Domnului. Ce trebuie să faci pe 25 mai ca să-ți meargă bine tot restul anului

Înălțarea Domnului. Ce trebuie să faci pe 25 mai ca să-ți meargă bine tot restul anului

Înălțarea Domnului. Ce trebuie să faci pe 25 mai ca să-ți meargă bine tot restul anului
Sursa foto: sursa foto: Doxologia
23 Mai 2017   •   15:25

În fiecare an, la 40 zile după Paște, creștinii sărbătoresc o zi importantă, și anume Înălțarea Domnului. Anul acesta, această sărbătoare cade pe data de 25 mai, joi. Înălțarea Domnului, după cum spune chiar numele acestei zile, semnifică ridicarea la cer a Mântuitorului Iisus Hristos de pe Muntele Măslinilor.

Din acest loc, aflat în mijlocul Apostolilor săi, Mântuitorul Iisus Hristos le-a vorbit acestora despre cea de-a doua pogorâre a Sa pe pământ.

În ziua de Înălțare a Domnului, creștinii merg la biserică și se roagă pentru sănătatea lor și a familiei, dar și pentru a fi feriți de rele și pentru a avea noroc tot restul anului. Iată care este rugăciunea care se rostește în ziua de Înălțarea Domnului.
'

'Doamne, lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, pogorându-Te din înălţimile cereşti pentru a noastră mântuire şi hrănindu-ne cu bucurie duhovnicească în sfintele şi prealuminoasele zile ale învierii Tale şi, iarăşi, după săvârşirea slujirii Tale pământeşti, Te-ai înălţat cu slavă de la noi la ceruri şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu şi Tatălui!''

Continuarea, pe Avantaje.ro.

×
Subiecte în articol: Inaltarea Domnului
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close