Antena 3 CNN Actualitate Religie SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Rugăciune extrem de puternică ce se spune doar zilele acestea. Te scapă rapid de necazuri

SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Rugăciune extrem de puternică ce se spune doar zilele acestea. Te scapă rapid de necazuri

SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Rugăciune extrem de puternică ce se spune doar zilele acestea. Te scapă rapid de necazuri
10 Apr 2018   •   23:09

Daca iti doresti iertarea pacatelor, ai un mare necaz sau vrei sa fii ocrotit de primejdii rosteste rugaciunea de mai jos; ajutorul va veni de indata:

"Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei daruieste-mi-l mie, sluga Ta. Asa, Doamne Împarate, daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele si sa nu osandesc pe fratele meu. Ca binecuvantat esti Tu in vecii vecilor. Amin.

"Cel ce a inviat din morti, Hristos Adevaratul Dumnezeul nostru, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale si ale Preacuviosilor si de Dumnezeu purtatorilor parintilor nostri si ale tuturor sfintilor, sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe noi, ca un bun si de oameni iubitor.

 

"Bine esti cuvantat, Stapane Atottiitorule! Care ai luminat ziua cu lumina de soare si noaptea ai stralucit-o cu raze de foc. Care ne-ai invrednicit a trece lungimea zilei si a ne apropia de inceputurile noptii. Asculta rugaciunea noastra si a tot poporului Tau. Si ne iarta tuturor pacatele noastre cele de voie si cele fara de voie.

"Primeste rugaciunile noastre cele de seara si trimite multimea milei Tale si a indurarilor Tale peste mostenirea Ta. Ocroteste-ne cu sfintii Tai ingeri. Inarmeaza-ne cu armele dreptatii Tale. Îngradeste-ne cu adevarul Tau. Pazeste-ne cu puterea ta. Mantuieste-ne de toata primejdia, de tot viclesugul celui potrivnic.

"Si ne daruieste in aceasta seara cu noaptea ce vine si toate zilele vietii noastre desavarsit, cu pace, fara de pacate, fara sminteala si fara nalucire. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor, care Ţi-au placut din veac.

Amin.”

Sursa:

×
Subiecte în articol: crestini rugaciune
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close