Antena 3 CNN Actualitate Scene dintr-o celebră telenovelă se vor turna în Palatul Parlamentului

Scene dintr-o celebră telenovelă se vor turna în Palatul Parlamentului

Scene dintr-o celebră telenovelă se vor turna în Palatul Parlamentului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    23 Apr 2018   •   16:49

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea unei societăţi de a filma, cu plată, în Palatul Parlamentului, câteva secvenţe pentru serialul de 64 de episoade intitulat „Regina Sudului”.

„Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România un serial de 64 de episoade "Regina Sudului", în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locaţii din Bucureşti şi împrejurimi (Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni, etc.). Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor”, menţionează memorandumul intern aprobat în Biroul Permanent.

Potrivit documentului, utilizarea spaţiilor menţionate în vederea realizării acestei filmări se va tarifa conform M.I. aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nr. 899/08.09. 2014, pe bază de contract comercial.

Spaţiile unde vor fi realizate filmările sunt: Galeria hol C6, sala Nicolae Bălcescu, holul C1, scările C4, holul din faţa sălii Al. I. Cuza.

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului parlament serial
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close