Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Câți ani va sta Mircea Băsescu în închisoare

Câți ani va sta Mircea Băsescu în închisoare

Câți ani va sta Mircea Băsescu în închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2016   •   00:07

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte, va sta după gratii, cel mai probabil, patru ani în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie mai bună.

Cel puțin asta crede avocatul Alice Drăghici, care a comentat situția lui Mircea Băsescu, din punct de vedere juridic, dar și din experiența sa.
 
”Evident că Mircea Băsescu va fi condamnat. De regulă, când un om stă în arest un an, primește în jur de 4, din experiența mea. Poate să fie mai mult sau mai puțin... Nu va primi nici 7 ani, cât a cerut DNA”, a comentat avocatul Alice Drăghici, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close