Antena 3 CNN Actualitate Social Încă o victimă, în incidentul de la Colectiv. Bilanțul morților ajunge la 65

Încă o victimă, în incidentul de la Colectiv. Bilanțul morților ajunge la 65

Încă o victimă, în incidentul de la Colectiv. Bilanțul morților ajunge la 65
29 Iul 2017   •   18:45

La mai bine de 20 de luni de la incendiul din Colectiv un alt rănit a murit sâmbătă, anunță Observator. Răzvan a pierdut lupta cu rănile provocate de focul din clubul bucureștean. 

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, se arată pe pagina de Facebook “Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!”.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", spunea Răzvan, prietenul Tinei, la scurt timp după tragedia din Colectiv.

Urmașii victimelor organizează o comemorare

Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineaţa, când va avea loc un eveniment dedicat celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni. 

"În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 şi până la ora 8,00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlinesc un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi", se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010. 

Preşedintele asociaţiei, Eugen Iancu, a declarat pentru AGERPRES că momentul marchează şi amenajarea spaţiului din Piaţa Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv. 

"Se împlinesc 21 de luni. Cine doreşte să aprindă o lumânare, să aducă o floare..., cine poate, când poate, de-a lungul serii, de-a lungul nopţii, este invitat să vină acolo", a adăugat el. 

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureştean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa şi circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului şi s-a extins rapid.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close