Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mama regelui Cioabă: Sunt oameni care ne vor răul

Mama regelui Cioabă: Sunt oameni care ne vor răul

Mama regelui Cioabă: Sunt oameni care ne vor răul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Sep 2017   •   22:40

Mama autointitulatul rege internațional al romilor Dorin Cioabă a spus miercuri, după perchezițiile făcute de procurori, că sunt oameni care le vor răul.

”Sunt oameni răi, care vor să facă rău”, a spus mama lui Dorin Cioabă, miercuri, într-un interviu la emisiuna Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Întrebată cine le dorește răul, femeia a răspuns: ”Sunt oameni răi. Și ai noștri”.

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, la locuința familiei Cioabă. Dorin Cioabă a spus că sunt vizate două societăţi administrate de către Sighişoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi în valoare de 20.000 de lei despre care anchetatorii susţin că sunt fictive.

”Avem actele, toate sunt la contabilă. Ei au vândut deșeuri de plumb (Dorin Cioabă și soția - n.r.). Lui i s-a făcut rău în timpul perchezițiilor, că e bolnav de diabet, nu mai vedea”, a spus mama lui Dorin Cioabă.

În urma perchezițiilor, trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată, în acest dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste cinci milioane euro. De asemenea, două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, au fost confiscaţi de poliţişti.

Conform Poliţiei, în perioada 2009-2014 reprezentanţii mai multor societăţi ar fi creat un circuit infracţional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, în scopul eludării obligaţiilor fiscale. Astfel, suspecţii ar fi înregistrat în contabilitatea firmelor controlate facturi fiscale care ar fi avut la bază operaţiuni comerciale fictive, în valoare de peste 18,4 milioane de euro pentru care ar fi dedus ilegal TVA şi ar fi diminuat artificial impozitul pe profit.

Citiți și Autointitulatul rege internațional al romilor Dorin Cioabă a fost reținut pentru 24 de ore.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close