Antena 3 CNN Actualitate Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Actorul Toni Grecu era internat la Institutul Matei Balș când incendiul în care au murit cinci persoane a izbucnit. Soția lui a povestit pentru Libertatea că din prima zi de internare i-a spus că e frig în salon.

Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    29 Ian 2021   •   14:40

Potrivit soției, în câteva zile, Toni Grecu a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane. ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”, este ceea ce i-a spus Toni Grecu soției acum zece zile, scrie libertatea.ro.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în ultima săptămână nu au existat probleme cu furnizarea căldurii la spital.

Toni Grecu era internat din 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars. Actorul face parte din bolnavii transferați în această dimineață. Acesta a fost transferat către Spitalul Pantelimon, alături de alți pacienți.

Toni Grecu i-a spus soției că mai toată lumea avea aeroterme în saloane. 

Pacienții din ”Matei Balș” îndurau frigul? Incendiul ar fi pornit de la o aerotermă! Ce spune directorul Termoenergetica

Potrivit surselor Antena 3, incendiul din această dimineață de la Institutul Matei Balș ar fi pornit de la o aerotermă aflată într-un salon. Întrebat dacă la Institutul Matei Balș din București căldura era livrată sub parametri, directorul general adjunct al Termoenergetica a declarat că nu erau probleme.

Potrivit lui Andrei Gîtlan, punctul care este în administrarea spitalului nu a avut niciun semnal că ar fi fost funcționare sub parametri acolo. Acum o lună aproximativ a fost ultima intervenție la Matei Balș, susține el. A fost o avarie și de atunci nu au mai avut niciun fel de probleme, a mai spus directorul Termoenergetica, vineri, la Antena 3.

Fiica unei paciente de la Matei Balș spune că a dus o aerotermă cu acceptul reprezentanților spitalului: Mama mi-a spus că îi e frig!

Mihaela Tănase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș, a declarat că în urmă cu o săptămână a adus în salonul mamei sale o aerotermă.

Potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului de la ”Matei Balș” este utilizarea unei aeroterme.

Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. I-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig”, a spus Mihaela Tănase.

Pacienta a fost internată la etajul 3 al clădirii care a ars după un incendiu de la primul nivel.

×
Subiecte în articol: toni grecu incendiu Matei Balș
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close