Antena 3 CNN Actualitate Vă mai amintiți de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Este halucinant ce s-a întâmplat cu bărbatul

Vă mai amintiți de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Este halucinant ce s-a întâmplat cu bărbatul

Vă mai amintiți de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Este halucinant ce s-a întâmplat cu bărbatul
14 Dec 2017   •   07:51

In 2012, un barbat le producea cosmaruri femeilor care circulau cu tramvaiul 41, dupa ce mai multe tinere facusera plangere ca au fost intepate cu un ac in timpul calatoriei.

Pana cand barbatul a fost prins, au existat tot felul de scenarii, unele de-a dreptul ingrozitoare: cum ca acul este infectat cu SIDA sau cu alte boli contagioase, scrie stirilekanald.ro.

Intr-un final, una dintre victimele obsedatului din tramvai a avut prezenta de spirit si l-a fotografiat. Asa a si fost prins agresorul, după ce opt femei au făcut plângere.

El si-a recunoscut fapta, a spus ca le-a intepat pe femei cu agrafe de birou si ca a facut acest lucru pentru a le atrage, de fapt, atentia. El a fost acuzat de tulburarea linistii publice si ultraj impotriva bunelor moravuri si a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare.

Anul trecut, barbatul a solicitat in instanta reabilitarea judecatoreasca, mai exact stergerea din cazier a pedepsei cu inchisoarea, iar magistratii i-au acceptat cererea.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close