Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident pe DN1: Un taximetrist a murit după ce maşina i-a fost proiectată pe contrasens

Grav accident pe DN1: Un taximetrist a murit după ce maşina i-a fost proiectată pe contrasens

Grav accident pe DN1: Un taximetrist a murit după ce maşina i-a fost proiectată pe contrasens
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Ian 2011   •   08:13

DN1 îşi păstrează renumele de cel mai sângeros drum din ţară. Miercuri seară, pe Podul Băneasa, un taximetrist a murit după ce maşina i-a fost acroşată de un alt autoturism şi proiectată pe contrasens. Taxiul a fost distrus aproape în întregime. Şoferul şi pasagerii din cealaltă maşină au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs chiar la intrare în Bucureşti, pe Podul Băneasa. Taximetristul era în drum spre o comandă când, din sens opus, o maşină l-a izbit în plin.

Medicii au facut tot posibilul ca sa-i salveze viata taximetristului, însă nu au reuşit. Primii care au sărit în ajutorul răniţilor au fost şoferii care au trecut prin zonă.

Cele cinci persoane aflate în a doua masină au ajuns la spital. Victimele au fost scoase din maşini cu ajutorul echipelor de la descarcerare.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă accidentul s-a produs din cauza parapeţilor despărţitori de pe DN 1, amplasaţi tocmai pentru a preveni accidentele.

 


×
Subiecte în articol: accident DN1 taximetrist a murit raniti victime
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close