Antena 3 CNN Economic Auto Lada Granata 2012 - primele imagini spion ale competitorului Dacia Logan

Lada Granata 2012 - primele imagini spion ale competitorului Dacia Logan

Lada Granata 2012 - primele imagini spion ale competitorului Dacia Logan
Sursa foto: Foto: www.autolatest.com
18 Ian 2011   •   17:18

Au apărut primele fotografii spion ale modelului Lada Granta 2012, principalul competitor al Dacia/Renault Logan, anunţă www.autolatest.com.

Maşina va fi construită pe aceeaşi platformă ca Dacia Logan. În afara platformei, sub caroserie, noua Lada este de fapt fostul Opel Corsa Sedan II, construit de General Motors pentru piaţa din America de Sud, conform sursei citate. Lada se află în acest moment în faza beta de testare a versiunii Granta, care reprezintă fructul colabărării cu Renault.



Se pare că producătorul rus de automobile încearcă să termine la timp automobilul pentru a-l prezenta oficial la Salonul Auto de la Moscova din august. “Lada este proiectul anului. Vă cheamă pentru a deveni un succes de vânzări mulţumită preţului său scăzut”, a declarat CEO-ul companiei.



Lada Granta va intra în producţia de serie de la finalul lui 2011, de pe liniile de asamblare urmând să iasă aproximativ 400.000 de vehicule anual. Preţul nu a fost confirmat deocamdată, însă se va situa în jurul valorii de 190.000 de ruble (aproximativ 5.000 de euro).

 


 



×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close