Antena 3 CNN Economic Auto Veste bună pentru şoferi. Taxa de pod pe Autostrada Soarelui va fi eliminată în weekend-uri, până la finalul verii

Veste bună pentru şoferi. Taxa de pod pe Autostrada Soarelui va fi eliminată în weekend-uri, până la finalul verii

Veste bună pentru şoferi. Taxa de pod pe Autostrada Soarelui va fi eliminată în weekend-uri, până la finalul verii
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iun 2013   •   19:12

Şoferii nu vor mai fi obligaţi să achite taxa de pod pe Autostrada Bucureşti-Constanţa. Măsura va fi aplicată în weekend, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pe durata verii din acest an, în scopul evitării cozilor la staţia de taxare, a anunţat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Obligativitatea plăţii taxei de pod pe Autostrada Soarelui a fost eliminată, pentru sfârşitul de săptămână, prin ordin al secretarului de stat în ministrului delegat pentru Infrastructură.

Începând cu finalul acestei săptămâni şi până la 31 august inclusiv, în intervalul vineri ora 06.00-duminică ora 24.00, nu va mai fi percepută o taxă pe Autostrada Soarelui.

La sfârşitul săptămânii trecute, în minivacanţa de Rusalii, şoferii au fost obligaţi să aştepte şi două ore pentru a putea plăti taxa de autostrada la staţia Feteşti. Rândul de maşini s-a întins pe 20 de kilometri.

O măsură similară a fost aplicată şi în vara anului trecut, în luna august.

 

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui litoral
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close