Antena 3 CNN Economic Auto Vestea la care toţi şoferii se aşteptau: "Termenul NU va fi respectat". Imagini NOI cu autostrada Deva-Orăştie

Vestea la care toţi şoferii se aşteptau: "Termenul NU va fi respectat". Imagini NOI cu autostrada Deva-Orăştie

Vestea la care toţi şoferii se aşteptau: "Termenul NU va fi respectat". Imagini NOI cu autostrada Deva-Orăştie
de O.P.    |    22 Apr 2013   •   13:05

O companie specializata în furnizarea serviciilor de fotografiere şi filmare aerienă a realizat, saptamana trecuta, o filmare aeriana pe tronsonul de autostrada Deva - Sibiu. Mai multi forumisti de pe skyscrapercity.com si forum.peundemerg.ro au reusit sa stranga bani pentru a finanta filmarile aeriene pentru acest tronson.

Din filmari reiese că lucrarile sunt departe de a fi finalizate, desi tronsonul Deva-Orăştie (32,5 km) trebuia finalizat initial la sfarsitul anului 2012, ulterior autoritatile avansand termenul de 10 mai 2013.

Tronsonul dintre Simeria şi Deva (14,8 km) a fost inaugurat la finele anului 2012, dar a mai ramas de inaugurat segmentul Simeria - Orăştie (17,7 kilometri). Termenul de 10 mai 2013, anunţat pentru darea în folosinţă a acestui tronson, nu va putea fi respectat, este de părere Prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, potrivit citynews.ro.

Potrivit acestuia, există două puncte care necesită lucrări suplimentare fapt care e posibil să determine întârzierea inaugurării acestui sector. Segmentul Deva-Orăştie este finanţat cu 177,92 milioane de euro (fără TVA), din care contribuţia Comisiei Europene se ridică la 108,91 milioane de euro, iar cea a Guvernului României este de 69 de milioane de euro, fără TVA.

IMAGINI NOI cu lucrările de pe acest tronson puteţi vedea pe www.incomemagazine.ro




×
Subiecte în articol: constructie autostrazi infrastructura
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc de la 1 iulie. Cât vor plăti șoferii
x close