Antena 3 CNN Economic Daily Income: Economia, în corzile luptei politice

Daily Income: Economia, în corzile luptei politice

Daily Income: Economia, în corzile luptei politice
11 Iun 2015   •   10:19

Evenimentele de pe scena politică au influenţat creşterea economică a României. Antreprenorul Liviu Nistoran consideră că actualul guvern nu a făcut lucruri rele, iar efectele măsurilor economice bune vor fi văzute de români abia dupa un an sau doi.

"Categoric nu a făcut lucruri rele actualul guvern. Există şi o altă faţetă a actualului mediu economic. Preţul alimentelor a scăzut pentru prima oară în ultimii 25 de ani. Pe de o parte scoate la suprafaţă economia neagră şi lasă mai mulţi bani în buzunarul cetăţenilor pentru a achiziţiona mai multe bunuri şi servicii. Se crează o stimulare a economiei şi prin aceste măsuri. Da, avem cea mai mare creştere economică din Europa. Suntem micul tigru al Europei." spune Liviu Nistoran

Financial Times spune că Polonia şi România va continua creşterea economică. Actuala criză politică din România ar putea influenţa evoluţia enonomiei.

"Acest conflict de interese este cusut cu aţă albă. Dacă ar fi să îi condamnăm pe toţi oamenii politici sau de afaceri care fac contracte şi facturi. Şi după aceea numesc oameni fie în administraţie, fie în firme private am aresta 90% din oamenii de afaceri şi 100% din oamenii politici. Pentru că nu există om politic care să nu fi făcut o numire pe o funcţie cu care în trecut a avut o colaborare. Pentru că te duci şi numeşti oameni în care ai încredere. Deci oameni cu care ai lucrat." consider Liviu Nistoran.

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close