Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român beat, care a mers la spital cu actele unei alte persoane, s-a luat la bătaie cu polițiștii, în Spania

Un român beat, care a mers la spital cu actele unei alte persoane, s-a luat la bătaie cu polițiștii, în Spania

Incidentul s-a petrecut duminică într-un spital din orașul spaniol Salamanca. Se pare că presupusul autor al evenimentelor, un român, care locuiește în Spania de doar două luni, a ajuns beat la spital, aproape fără haine și cu documentele unei alte persoane.

Un român beat, care a mers la spital cu actele unei alte persoane, s-a luat la bătaie cu polițiștii, în Spania
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2023   •   17:19

Personalul sanitar și-a dat seama că identitatea furnizată de bărbat nu corespundea cu a sa. Când agenții de securitate ai spitalului i-au cerut să prezinte actele sale, acesta a devenit agresiv.

Citește și: Un român din Italia, care vorbea prea tare la telefon cu tatăl său din România, s-a trezit cu carabinierii la ușă

Din acest motiv, a fost sesizată Poliția Națională. Ajunși acolo, ofițerii au încercat să-l identifice,  însă românul a refuzat să colaboreze și i-a confruntat pe agenți, punându-și brațele în poziție de box, scrie presa din Spania, potrivit știridiaspora.ro.

Pentru aceste fapte, Poliția Națională l-a reținut pe bărbat și l-au dus la unitățile Postului de Poliție pentru efectuarea procedurilor corespunzătoare. Odată finalizate procedurile polițienești, polițiștii l-au pus pe român la dispoziția Judecătoriei de instrucție numărul Patru Salamanca.

Citește și: Un puşcăriaş s-a dat drept preot la Vatican şi a deschis un azil ilegal în România

În declarația sa, cu ajutorul unui interpret, românul a declarat că locuia într-un „oraș de lângă Peñaranda de Bracamonte”, dar nu și-a putut aminti adresa exactă. Din acest motiv, poliția municipală încearcă să localizeze domiciliul bărbatului. După ce a depus mărturie, acesta a fost eliberat provizoriu în așteptarea judecății.

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close