Antena 3 CNN Externe Minore românce, obligate să fure sau să se prostitueze, victime ale unei grupări infracţionale internaţionale

Minore românce, obligate să fure sau să se prostitueze, victime ale unei grupări infracţionale internaţionale

Minore românce, obligate să fure sau să se prostitueze, victime ale unei grupări infracţionale internaţionale
Sursa foto: Foto: provokator.org
de N.B.    |    18 Noi 2011   •   18:31

Zeci de minore în Spania din România au fost obligate de o grupare de crimă organizată să se prostitueze sau să fure. 24 de românce au fost salvate de poliţiştii spanioli în operaţiunea care a distrus mare parte a bandei care funcţiona în mai multe ţări din Europa.

Româncele acţionau zilnic în capitala spaniolă. Erau învăţate să speculeze orice neatenţie. Furau în plină zi, de pe stradă sau din magazine.

Banda organizată a făcut avere de pe urma tinerelor de la care aşteptau zilnic o sumă de bani. Aceşti bani trebuiau strânşi. Dacă era nevoie, se prostituiau pentru a-i obţine. Infractorii operau în mai multe ţări europene, schimbând mereu fetele dintr-o ţară în ceallată, pentru a li se pierde urma.

Organizaţia criminală racola numai fete care erau sau păreau minore, pentru ca, odată prinse să nu petreacă mai mult de o zi la închisoare.

Poliţiştii au distrus mare parte a bandei, arestând 19 membri de la care au confiscat mii de euro şi cinci maşini de lux. Autorităţile au găsit şi eliberat 24 de fete care locuiau înghesuite într-un apartament din Madrid, unde erau ţinute cu forţa de membrii bandei.

 

×
Subiecte în articol: romance prostituate Spania
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close