Antena 3 CNN High Tech Al doilea mesaj Anonymous pentru România. Vezi ce spune materialul despre tratatul ACTA

Al doilea mesaj Anonymous pentru România. Vezi ce spune materialul despre tratatul ACTA

Al doilea mesaj Anonymous pentru România. Vezi ce spune materialul despre tratatul ACTA
de N.B.    |    27 Ian 2012   •   19:54

Utilizatorul român OcuppyCT de pe site-ul YouTube, care se declară reprezentantul din România al grupului de hackeri Anonymous, a postat un al doilea clip cu un mesaj pentru români, din partea activiştilor de pe Internet din cadrul grupării.

Intitulat "Anonymous message to Romania 2 - ACTA" (Mesajul Anonymous pentru România 2 - ACTA), clipul are menţionat în descriere doar faptul că "Anonymous nu este un grup, nu este o organizatie. Anonymous suntem toti cei care folosim internetul".

 


"Salutări, cetăţeni ai României. Noi suntem Anonymous.

În timp ce protestele voastre pierd din avânt din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi politicienii voştri îşi continuă circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat tratatul ACTA.

Acest lucru va impune o dictatură a Internetului, în cadrul căreia fiecare aspect al activităţii voastre pe Internet va fi monitorizată. Trebuie să acţionaţi acum.

Dincolo de paginile de muzică, jocuri, video şi alte concepte de entertainment care există pe Internet, se află un aspect mult mai puternic, care uneşte oamenii: comunicarea.

În timp ce dreptul nostru de a împărtăşi sau primi liber informaţie ne este luat de ACTA, trebuie să realizăm că acesta este primul pas în direcţia unei dictaturi fasciste globale, care ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi, în cele din urmă, dreptul de a trăi pe această planetă.

Nu vă fie frică, Anonymous este alături de voi. Nu suntem un grup, nu suntem o organizaţie de niciun fel. Suntem oamenii de pe Internet, care luptă împotriva sclavagismului economic şi monetar. Ridicaţi-vă şi faceţi-vă vocile auzite. Informaţi-vă. Căutaţi ACTA pe Google şi aflaţi ce înseamnă. Noi suntem Anonymous, treziţi-vă.

George Carlin: <>"



România împreună cu celelalte state membre al Uniunii Europene au semnat, joi, în Japonia, un act privind viitorul Internetului.

Documentul, intitulat ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), este un tratat internaţional care propune o serie de standarde internaţionale pentru protejarea proprietăţii intelectuale şi combaterea pirateriei.

Acordul, negociat în coordonare cu anumite segmente ale industriei, este controversat atât din punct de vedere al procesului de elaborare, cât şi în ceea ce priveşte conţinutul său.

×
Subiecte în articol: România ACTA tratat internet
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close