Antena 3 CNN High Tech Apple a vândut a vândut 3 milioane de tablete iPad Mini şi iPad 4 în primele trei zile de la lansare

Apple a vândut a vândut 3 milioane de tablete iPad Mini şi iPad 4 în primele trei zile de la lansare

Apple a vândut a vândut 3 milioane de tablete iPad Mini şi iPad 4 în primele trei zile de la lansare
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    05 Noi 2012   •   16:53

Apple Inc a anunţat, luni, că, în primele trei zile de la lansare, a vândut trei milioane de tablete iPad Mini şi iPad 4.

Cele două noi device-uri au fost lansate în peste 30 de ţări, inclusiv România, iar vânzările acestora reprezintă dublul celor vândute în aceeaşi perioadă de după lansarea iPad 3, în luna martie a acestui an.

„Cererile pentru iPad Mini au depăşit stocul iniţial şi, în timp ce multe dintre pre-comenzi au ajuns la clienţi, altele sunt programte să ajungă spre sfârşitul acestei luni”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Reuters.

„Muncim din greu pentru a îndeplini cât se poate de rapid numărul incredibil de cereri pe care le avem”, a spus Tim Cook, CEO al Apple.

iPad Mini este gros de 7,2 milimetri, mai gros cu 25% faţă de iPad-ul din cea de-a patra generaţie, greu de 0,3 kilograme şi are un display de 7,9 inchi.

Are un procesor A5, FaceTime HD, cameră de 5 megapixeli pe spate, capabilă de înregistrări video de 1080p şi dispune de conectivitate LTE wireless, dual-band 802.11a/b/g/n WiFi şi conector Lightning.

iPad Mini este primul device major al celor de la Apple de la moartea lui Steve Jobs de anul trecut.


×
Subiecte în articol: Apple tim cook vanzari lansare
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close