Antena 3 CNN High Tech Au apărut primele specificaţii pentru Samsung Galaxy S5

Au apărut primele specificaţii pentru Samsung Galaxy S5

Au apărut primele specificaţii pentru Samsung Galaxy S5
de M.C.    |    14 Ian 2014   •   16:38

Samsung a lăsat de înţeles că "nava-amiral" Galaxy S5 ar putea fi lansată în câteva luni, iar acum au apărut primele speculaţii legate de specificaţiile viitoarei generaţii de terminale mobile, scrie CNET


Sursa, SamMobile, este una de încredere, având în vedere informaţiile publicate în trecut, astfel că este de aşteptat ca şi de data aceasta datele oferite să fie apropiate de ce va aduce viitorul. 
 
S5 va avea o versiune premium, cu carcasă metalică, dar şi o versiune obişnuită, din plastic. La prima vedere atrage atenţia ecranul AMOLED, cu impresionanta rezoluţie de 2560x1440 şi camera de 16 mega-pixeli. Procesorul ar putea fi Exynos 6, un octo-core veritabil, sau Snapdragon 805. 
 
Practic, deşi oferă o putere impresionantă, S5 ar fi doar un upgrade hardware pentru S4 şi nu un dispozitiv revoluţionar. Aşii din mâneca Samsung ar putea fi două tehnologii, respectiv cea care permite scanarea irisului şi cea care ar permite controlul telefonului prin mişcarea capului, însă acestea sunt în acest moment simple speculaţii. 

×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close