Antena 3 CNN High Tech Câteva ore ne mai despart de Halloween. Cum a marcat Google momentul

Câteva ore ne mai despart de Halloween. Cum a marcat Google momentul

Câteva ore ne mai despart de Halloween. Cum a marcat Google momentul
de O.P.    |    31 Oct 2014   •   09:28

Motorul de căutare online Google şi-a schimbat, vineri, logoul, afişând şase "doodle-uri" animate, pentru a marca sărbătoarea de Halloween.

Potrivit publicaţiei The Independent, Google sărbătoreşte anul acesta Halloween-ul cu un set de şase logouri animate speciale pe pagina sa de start.

Una dintre aceste animaţii prezintă literele cuvântului "Google" care prind viaţă odată cu apariţia Lunii pline, litera "O" transformându-se într-un vârcolac şi speriindu-le pe celelalte.

O altă animaţie arată o vrăjitoare care învârte într-un cazan, unde aruncă nişte ingrediente magice - lilieci, fantome şi o mână uriaşă.

În momentul în care utilizatorul face click pe pagina de pornire, logoul se modifică, prezentând felinare din dovleci într-un decor autumnal, dar şi o scenă dintr-un cimitir unde se pot vedea nişte zombie.

O altă animaţie arată o fantomă care vânează un personaj într-un decor sumbru, dar este repede, la rândul ei, vânată de un căţel terrier.

Google a mai creat o scenă autumnală idilică, cu o sperietoare de ciori care zâmbeşte, cu un şoarece care îi iese din pălărie şi două ciori care scriu cu ciocurile lor cuvântul "Google".

×
Subiecte în articol: Google Doodle
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close