Antena 3 CNN High Tech Hoţii au pus primii mâna pe iPhone 5 în Japonia. Peste 200 de smartphone-uri, furate în orele de dinaintea lansării

Hoţii au pus primii mâna pe iPhone 5 în Japonia. Peste 200 de smartphone-uri, furate în orele de dinaintea lansării

Hoţii au pus primii mâna pe iPhone 5 în Japonia. Peste 200 de smartphone-uri, furate în orele de dinaintea lansării
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
21 Sep 2012   •   10:20

Milioane de oameni au stat cu sufletul la gură în aşteptarea noului iPhone5. Au vrut să fie primii care pun mâna pe noul smartphone, dar le-au luat-o hoţii înainte.

Cel puţin asta scrie Wall Street Journal în ediţia electronică. Mai mulţi hoţi din Japonia au "înhăţat" aproape 200 de smartphone-uri iPhone 5 înainte ca aceastea să intre la vânzare vineri dimineaţa.

În timp ce mii de fani înfocaţi erau aliniaţi în faţa magazinelor din mai multe ţări, poliţia din Osaka a anunţat că 191 de smartphone-uri au fost furate în orele de dinaintea lansării.

Potrivit Wall Street Journal, hoţii nu au fost deocamdată prinşi.

iPhone 5 a fost scos oficial la vânzare în această dimineaţă. La Sydney, sute de oameni au stat la coadă timp de trei zile pentru a fi siguri că prind noul telefon marca Apple. iPhone 5 va fi lansat, tot astăzi, şi în Marea Britanie, Franţa, Germania şi, desigur, Statele Unite ale Americii.

Noul smartphone marca Apple a înregistrat cereri de peste două milioane de unităţi la nivel global doar în primele 24 de ore de la lansare, iar analiştii au estimat că gigantul american va vinde 10 milioane de telefoane iPhone 5 până la finalul lunii septembrie.





 

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close