Antena 3 CNN High Tech Primul iPhone 5 s-a vândut în această dimineaţă. Mii de oameni stăteau la coadă de trei zile

Primul iPhone 5 s-a vândut în această dimineaţă. Mii de oameni stăteau la coadă de trei zile

Primul iPhone 5 s-a vândut în această dimineaţă. Mii de oameni stăteau la coadă de trei zile
de O.P.    |    21 Sep 2012   •   06:09

iPhone 5 a fost scos oficial la vânzare în această dimineaţă! Avanpremierea mondială a avut loc la Sydney, unde sute de oameni au stat la coadă timp de trei zile pentru a fi siguri că prind noul telefon marca Apple. iPhone 5 va fi lansat, tot astăzi şi în Marea Britanie, Franţa, Germania, şi, desigur, Statele Unite ale Americii.

Angajaţii Apple au început numărătoarea inversă cu doar câteva secunde înainte de opt dimineaţa, ora deschiderii unei reprezentanţe din Sydney. Entuziaştii au stat timp de trei zile la coadă pentru a fi primii care au ţinut în mână un iPhone 5.

Aproximativ 600 de oameni au participat la lansarea oficială în avanpremieră mondială a noului telefon smartphone marca Apple.

Şi în Tokyo, sute de oameni au stat la coadă zile întregi în faţa magazinului Apple. La ora opt fix, uşile s-au deschis, iar fanii brandului Apple au sărbătorit evenimentul cu urale.

iPhone 5 a fost lansat şi în Hong Kong şi Singapore şi urmează să apară şi pe piaţa din Marea Britanie, Franţa şi Germania, iar săptămâna viitoare, va avea loc lansarea oficială şi în alte 22 de ţări.

Noul smartphone marca Apple are înregistrat cereri de peste două milioane de unităţi la nivel global doar în primele 24 de ore de la lansare, iar analiştii au estimat că gigantul american va vinde 10 milioane de telefoane iPhone 5s până la finalul lunii septembrie.

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close