Antena 3 CNN High Tech Puterea de a fi bogat: Milionarii NU mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie. Vor deveni CYBORGI asemănători zeilor

Puterea de a fi bogat: Milionarii NU mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie. Vor deveni CYBORGI asemănători zeilor

Puterea de a fi bogat: Milionarii NU mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie. Vor deveni CYBORGI asemănători zeilor
de S.T.    |    02 Iul 2015   •   19:47

Bogaţii se vor transforma într-un nou tip de oameni şi vor deveni "cyborgi asemănători zeilor, alcătuiţi din părţi organice şi părţi non-organice", afirmă un istoric israelian, citat de dailymail.co.uk.

Yuval Noah Harari, profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, spune că folosind biotehnologia şi ingineria genetică, bogaţii se vor transforma într-un nou tip de oameni, nemuritori şi divinizaţi de restul lumii, care vor deţine o putere deplină asupra vieţii şi a morţii.

"Va fi cea mai mare evoluţie din domeniul biologiei de la apariţia vieţii pe Terra. Nimic nu s-a schimbat cu adevărat din punct de vedere biologic în ultimele 4 miliarde de ani. Însă vom deveni la fel de diferiţi de oamenii de azi pe cât sunt de diferite maimuţele de noi în prezent”, a avertizat profesorul Harari.

Istoricul a afirmat că tehnologia care va realiza aceste transformări va fi disponibilă DOAR PERSOANELOR BOGATE.

"Până acum, societatea a fost ţinută în frâu prin inventarea unor «ficţiuni» precum religie, bani şi ideea drepturilor fundamentale ale omului. Atât timp cât oamenii au crezut că se bazau tot mai mult pe aceşti «zei», au putut fi controlaţi. Însă am văzut în ultimele secole că oamenii au devenit tot mai puternici şi nu mai aveau nevoie de sprijinul acestor Zei", a declarat Yuval Noah Harari, scrie telegraph.co.uk.

Profesorul consideră că cel mai interesant loc din lume, dintr-o perspectivă religioasă, nu este Orientul Mijlociu, ci Silicon Valley. Acolo, în acea regiune din sudul oraşului american San Francisco, oamenii au dezvoltat o "tehno-religie" şi cred că moartea reprezintă "doar o problemă tehnică". "Acum, ei spun că nu mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie", a adăugat profesorul israelian.

Potrivit istoricului israelian, bogaţii se vor putea transforma în "cyborgi asemănători zeilor" în următorii 200 de ani, adică prin anii 2200.


Citeşte şi:

Cei bogaţi sunt foarte bogaţi, iar cei săraci şi mai săraci. Imensul decalaj care SEPARĂ oameni

Ce mănâncă bogaţii şi ce mănâncă săracii? Inegalitatea din farfurie: Mese sărăcăcioase versus lux culinar

Puterea de a fi bogat: Milionarii nu mai au nevoie de Dumnezeu, ci doar de tehnologie. Vor deveni CYBORGI asemănători zeilor

"Rechinul îmbălsămat" sau maşina de detectat fantome. Câteva dintre fiţele vedetelor şi ale miliardarilor lumii


Cum trăiesc bogaţii lumii. BornRich, magazinul online preferat al milionarilor

Raport: Aproape 4,8 MILIOANE de români trăiesc în SĂRĂCIE

"Bogaţii devin din ce în ce mai bogaţi". Iată ce se va întâmpla în întreaga lume până în 2019

Studiu: 180 de români au averi de minim 30 milioane de dolari şi 2 sunt miliardari

×
Subiecte în articol: bogati tehnologie
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close