Antena 3 CNN High Tech Viitorul Samsung Galaxy S va revoluţiona piaţa telefoanelor mobile

Viitorul Samsung Galaxy S va revoluţiona piaţa telefoanelor mobile

Viitorul Samsung Galaxy S va revoluţiona piaţa telefoanelor mobile
Sursa foto: Foto: mmbfarmer.wikispaces.com
de N.B.    |    06 Dec 2012   •   12:22

Samusung se pregăteşte să accelereze procesul de producţie pentru viitorul Samsung Galaxy S IV, smartphone care ar putea aduce un element revoluţionar pe piaţă, ecranul indestructibil, informează Reuters.

Samsung Electronics, compania cu cel mai mare venit pe piaţa de tehnologie din lume, dezvoltă a patra variantă a telefonului său emblematic, Galaxy S. Supranumit "Proiectul J", după şeful diviziei mobile JK Shin, telefonul ar putea fi lansat în luna aprilie a anului viitor, cu o lună mai devreme decât a fost lansat ultimul model, Galaxy S III, anul acesta.

Cum piaţa, de peste 200 de miliarde de dolari, a smartphone-urilor este populată de modele foarte similare din punct de vedere al desingului, un display care nu se sparge ar putea fi un avantaj imens deţinut de Galaxy S în faţa rivalului iPhone.

Samsung, un dezvoltator şi susţinător înfocat al display-urilor OLED, are cele mai multe argumente pentru a reuşi să producă display-urile indestructibile, deoarece, la OLED, substratul de sticlă poate fi înlocuit de plastic.

"În cele din urmă, vor avea display-uri indestructibile şi chiar flexibile. Galaxy S IV sau Galaxy S V vor avea, până în 2014, display-uri flexibile sau care se pot îndoi complet. Asta va schimba multe" susţine Mark Newman, analist la Stanford Bernstein, în Hong Kong.



×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close