Antena 3 CNN Timp liber Film Continuarea peliculei „Omul lup” se filmează în România

Continuarea peliculei „Omul lup” se filmează în România

Continuarea peliculei „Omul lup” se filmează în România
Sursa foto: Foto: cinema8.ro
01 Noi 2011   •   15:59
Un alt film hollywoodian se filmează în România, de data aceasta fiind vorba de continuarea producţiei „Omul lup/The Wolfman” (2010), care i-a avut în distribuţie pe Anthony Hopkins, Benicio del Toro şi Emily Blunt, au declarat reprezentanţii studiourilor Castel Film, citează Mediafax. Filmările au început în urmă cu trei săptămâni.

Această continuare a filmului „The Wolfman”, regizată de Louis Morneau, nu are încă un nume, însă printre actorii care vor face parte din distribuţie se numără Steven Bauer ("Scarface"), Ed Quinn (serialul "True Blood") şi Nia Peeples (serialul "Pretty Little Liars"), Guy Wilson, Adam Croasdell şi Rachel DiPillo.

Scenariul peliculei spune povestea unui conte-vârcolac din secolul al XIX-lea, care devine ţinta oamenilor din sat. Ei doresc să-l prindă, obţinând astfel recompensa pusă pe capul lui.

Omul lup”, lansat în 2010, nu a avut un succes foarte mare la public. Cu un buget de 150 de milioane de dolari, el a reuşit să adune doar 139 de milioane de dolari din încasări, acesta fiind probabil motivul pentru care casa de producţie Universal evită să facă vreo legătură între primul film şi continuarea lui, scrie Hollywood Reporter.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close