Antena 3 CNN Timp liber Film Creatorul "Family Guy", Seth MacFarlane va fi gazda premiilor Oscar

Creatorul "Family Guy", Seth MacFarlane va fi gazda premiilor Oscar

Creatorul "Family Guy", Seth MacFarlane va fi gazda premiilor Oscar
Sursa foto: Foto: tumblr.com
de N.B.    |    02 Oct 2012   •   11:30

Seth MacFarlane, creatorul serialelor de animaţie "Family Guy", "American Dad" sau "The Cleveland Show", a fost desemnat să prezinte gala de decernare a premiilor Oscar, au anunţat reprezentanţii Academiei Americane de film, transmite AFP.

MacFarlane nu a fost prima opţiune pentru a fi gazda specacolului de la Los Angeles, Eddie Murphy era cel care era nominalizat pentru a-i urma lui Billy Cristal, care a prezentat în februarie cea de-a noua gală a premiilor Oscar din carieră.

Murphy a renunţat la rolul de prezentator ca reacţie la demisia regizorului Brett Ratner din echipa de producţie a show-ului, demisie provocată auzirea unor fraze homofobe.

"Suntem încântaţi că Seth MacFarlane va prezenta Oscarurile. Talentul său de actor corespunde perfect obiectivului nostru de a face ca această gală să fie amuzantă şi proaspătă", au declarat producătorii galei, Craig Zadan şi Neil Meron.

Seth MacFarlane, creatorul îndrăgitului serial de televiziune animat "Family Guy", în care abundă umorul ireverenţios, a debutat recent ca regizor de lungmetraj, lansând comedia "Ted", ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg şi un urs de pluş impertinent.

Pe lângă talentul de a scrie pentru serialele sale de animaţie şi a regiza, MacFarlane este un actor excelent de voce, el fiind responsabil pentru cuvintele majorităţii caracterelor din serialele sale, precum şi un muzician foarte bun. El a susţinut concerte cu casa închisă la prestigioasele Royal Albert Hall din Londra şi la Carnegie Hall din New York şi a primit două nominalizări la premiile Grammy pentru albumul lui de debut din 2011, intitulat "Music Is Better Than Words".

Cea de-a 85-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie în fostul Kodak Theatre din Los Angeles, denumit în prezent Dolby Theatre, după numele noului sponsor. Nominalizările vor fi anunţate pe 10 ianuarie.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close