Antena 3 CNN Timp liber Film Fostul preşedinte american Bill Clinton, apariţie specială într-un film

Fostul preşedinte american Bill Clinton, apariţie specială într-un film

Fostul preşedinte american Bill Clinton, apariţie specială într-un film
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    01 Feb 2013   •   16:58

Fostul preşedinte american Bill Clinton ar fi acceptat să aibă o apariţie specială în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables", alături de Arnold Schwarzenegger, a lăsat să se înţeleagă Sylvester Stallone, informează Le Figaro în ediţia on-line, potrivit Mediafax.

Peliculele din franciza "The Expendables" îi reunesc pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Cel din urmă a făcut anunţul cu referire la preşedintele american, în timp ce se afla în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Bullet to the Head".

Înainte de a pleca, Sylvester Stallone a lansat în eter o frază construită sub forma unui pseudo-anunţ: "Poate preşedintele Clinton va juca şi el în noul film...".

"A fost Stallone serios sau a vrut pur şi simplu să se joace cu curiozitatea persoanei care îi lua interviul?", se întreabă cei mai mulţi dintre internauţi.

E imposibil de ştiut pentru moment, dar Stallone a insistat totuşi, adresându-i interlocutorului său câteva ultime cuvinte: "Crezi că glumesc, nu-i aşa?".

Data la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdată anunţată, însă fanii filmelor de acţiune abia aşteaptă să îi vadă din nou pe marile ecrane, împreună în acelaşi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren şi, bineînţeles, Sylvester Stallone.

Primele două filme din franciza "The Expendables" au avut încasări cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan internaţional.



×
Subiecte în articol: Bill Clinton film Sylvester Stallone
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close