Antena 3 CNN Life Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme, dupa care nu te mai ingrasi

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme, dupa care nu te mai ingrasi

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme, dupa care nu te mai ingrasi
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    27 Feb 2015   •   13:22

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme este una dintre cele mai agresive diete. Aceasta dieta nu trebuie tinuta mai mult de o data la 2 luni, avand in vedere ca are un efect destul de brutal asupra organismului.

Cu toate acestea, dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme are un mare avantaj: dupa ce ai tinut-o, nu te mai ingrasi, cum este cazul multor alte diete.


Insa, pentru ca dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme sa functioneze, este necesar ca zilnic sa faceti cel putin 30 de minute de antrenament cardio de dificultate medie. Acest antrenament poate consta si in 30 de minute de jogging sau mers cu bicileta.


CUM FUNCTIONEAZA DIETA DE 5 ZILE CARE TE SLABESTE 4 KILOGRAME Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme presupune un aport ridicat de proteine si vitamine, putini carbohidrati s eliminarea in totalitate a grasimilor si dulciurilor.

SUNT INTERZISE zaharul, paninea, produsele fainoase, graimi, carnea grasa si uleiurile de orice fel. In cele 5 zile ale dietei, puteti consuma maxim 6 portii a cate 200 de grame fiecare. Aceste portii trebuie sa contina EXCLUSIV alimentele de mai jos, destinate consumului zilnic.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close