Antena 3 CNN Life Lipsa acestei vitamine din organism poate duce la impotență

Lipsa acestei vitamine din organism poate duce la impotență

Lipsa acestei vitamine din organism poate duce la impotență
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Iun 2018   •   17:30

Peste 1 milion de români au probleme cu disfuncția erectilă. Este o afecțiune serioasă, întrucât afectează viața intimă, dar și stima de sine.

Statisticile arată că doar 1% dintre acești bărbați se prezintă la medic și își recunosc problema, scrie doctorulzilei.ro.

Dacă vă confruntați cu disfuncția erectilă, dar nu sunteți genul care luați medicamente, există soluții naturale pentru a remedia această problemă, potrivit specialiștilor de la Harvard.

Plimbați-vă! 30 de minute de plimbare pe zi au fost asociate cu o scădere cu 41% a riscului de disfuncție erectilă, arată un studiu Harvard.

Mâncați cât mai multe fructe, legume, cereale integrale și pește și lăsați-o mai ușor cu carnea roșie procesată și cu cerealele rafinate.

Atenție: deficiența cronică de vitamina B12- depistată la scoici, somon, păstrăv, carne de vită, cereale îmbunătățite și iaurt- poate dăuna măduvei spinării, putând scurt-circuita nervii responsabili cu senzațiile și trimiterea mesajelor nervoase către vasele de sânge, ducând la scăderea fluxului de sânge necesar pentru a obține și menține erecția

De asemenea, asigurați-vă că aveți un aport suficient de vitamina D, care se găsește în laptele îmbunătățit sau iaurt, în ouă, brânză și ton la conservă. Un studiu din 2016 a arătat că bărbații cu deficiență de vitamina D prezintă un risc de disfuncție erectilă cu 30% mai mare decât cei care au suficientă vitamina D.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close