Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Cum te foloseşti de puterea cristalelor

Numai de bine: Cum te foloseşti de puterea cristalelor

Numai de bine: Cum te foloseşti de puterea cristalelor
03 Mai 2015   •   11:29

 Cristalele sunt mai preţioase prin energia pe care o au şi o transmit, decât prin valoarea lor materială. Iar specialiştii care le recomandă pentru echilibrarea şi chiar vindecarea noastră spun că au revenit din nou în atenţia oamenilor datorită puterii lor extraordinare. O durere de cap, sau chiar o afecţiune mai gravă nimic nu este de netratat dacă ai încredere în energia şi rolul lor curativ.

Echilibru mental şi vindecare fizică. Într-un cuvânt - purificare. Acesta este rolul suprem al unui cristal, atunci când îi înţelegi puterea, spun specialiştii. El nu numai că transmite energia, dar o şi amplifică pentru a-şi atinge scopul.

Oamenii se întorc încet la natură şi dublează, sau chiar înlocuiesc experienţa medicului tradiţional cu un vindecător....de profesie. O lume paralelă, din care de multe ori nu înţelegem foarte mult. Pentru a ne ajuta şi singuri, putem purta un talisman tot timpul. Este însă important ca omul să aiba o legarură cu cristalul, o afinitate.

Curentul folosirii cristalelor energetice a revenit puternic în tendiţe pentru că vedetele de la Hollywood au început să creadă tot mai tare în terapiile alternative. Se spune că Uma Thurman nu se poate dezlipi de cristalele sale. Aşa cum Gwinith Paltrow isi pune ventuze pentru regăsirea echilibrului dintre minte si trup. In schimb, Demy Moore crede în terapia cu lipitori pentru detoxifierea organismului şi revigorare-

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close