Antena 3 CNN Life Realitatea din spatele ofertelor ”all inclusive”! Nu te-ai fi gândit niciodată

Realitatea din spatele ofertelor ”all inclusive”! Nu te-ai fi gândit niciodată

Realitatea din spatele ofertelor ”all inclusive”! Nu te-ai fi gândit niciodată
Sursa foto: sursa foto: A1.ro
03 Mai 2017   •   12:30

Mult nu înseamnă de multe ori sănătos! O dezvăluire a unui bucătat-șef al unui hotel de 5 stele din Bulgaria a devenit virală pe rețelele de socializare.
Bucătarul a dezvăluit cum funcționează sistemul „All Inclusive”, program preferat de multe persoane atunci când merg în concediu, deoarece ofertele sunt ieftine și tentante.

Potrivit acestuia, mâncarea rămasă de pe o zi pe alta nu se aruncă, ci este reciclată. Astfel, carnea rămasă este preparată în alt sos, ajungând iar pe masa clienților.

Mai mult, deserturile rămase în farfuriile turiștilor sunt amestecate, iar a doua zi se decorează cu drajeuri de ciocolată, praline, fructe, creme de frișcă.

,,1. În general, în calitate de carne roşie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textură moale, elastică, astfel încât poate fi prăjită de mai multe ori.

2. În loc de păstrăv și alți pești se furnizează carne de rechin. Aceasta se fierbe în apă sărată pentru a-i elimina gustul şi, practic, nu poţi să o deosebeşti cu nimic de muşchiul altor peşti.

3. Cele 50 – 60 kg de carne rămase din ziua precedentă nu se aruncă niciodată. Ar fi o mare pierdere. Noi spălăm carnea de sos şi a doua zi o preparăm cu un alt sos, proaspăt.

Continuarea, pe A1.ro.

×
Parteneri
Sticlele ce nu vor mai fi acceptate de aparatele de reciclare, de la 1 iulie
x close